2% – Contează – Către Fundația Eden

2% CONTEAZĂ!

Centrul de sănătate și medicină preventivă Eden este o organizație  non-guvernamentală care promovează sănătatea, respectiv modul şi stilul de viață sănătos.


Alegeți să direcționați 2% din impozitul pe venitul dumneavoastră anual către Centrul de sănătate și medicină preventivă Eden și veți ajuta la realizarea unor proiecte ce promovează conceptul de sănătate în rândul populației și instruirea pacienților pentru a adopta un stil de viață mai bun.


Ce înseamnă 2%?

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație non-guvernamentală (asociație sau fundație). Prin această prevedere fiecare dintre noi poate decide să contribuie la rezolvarea unei probleme sociale, să susțină o cauză în care crede. Puteți astfel decide către cine merg acei 2% din impozitele dumneavoastră!


2% nu este o donație și nu implică nici un fel de cost pentru dumneavoastră!

Banii pe care alegeți să îi orientați către un ONG ar reveni oricum statului!


Tot ce trebuie să faceți este:


1. Să descărcați, să completați cu datele personale și să semnați Formularul 230 (dacă obțineți venituri numai din salarii) sau  Formularul 200 (dacă obțineți venituri din alte surse).

Dacă doriți un formular deja completat ne puteți contacta la adresa  info@fundatiaeden.ro

Denumirea –  Fundația Eden Breaza, jud. Prahova
Cod fiscal- 9633154

Cod bancar (IBAN) Banca – RO84 RNCB 0207 0126 3394 0001

BCR Breaza


* Nu este necesar sa completați rubrica „Suma”, ea va fi calculata și completată de Administrația Financiara de care aparțineți.


2. Să depuneți formularul la Administrația Financiara de care aparțineți.


VĂ  MULȚUMIM!

Related Images:

2 Replies to “2% – Contează – Către Fundația Eden”

  1. isaia micu

    asi dori sa stiu ,cat costa pentru o perioada de 15 zile,sau cat este pentru sotia mea ce este bolnava de diabet de 12 ani ,va multumesc.isaia.

Lasă un răspuns