5 Replies to “Botez la Bacău, 19 iulie 2009 (fotografii)”

  1. ghitza

    astia sunt predicatori facutzi pe bocanc exact ca militia de pe vremea raposatului,habar nu au ca inspira si plang atunci cand copii lor o iau razna!referitor la barna si maneca scurta care mantuie sau nu…hai sa fim realisti si sa nu uitam de morala crestina azsmr,si mai mult decat atat de bunul simt crestin!(vezi moise in fata unui Dumnezeu Sfant,unde scria ca trebuia sa se descaltze?)

  2. constantin

    si apropo de limba romana, se scrie „s-o”, facultatile astea multe…

  3. pollianna

    Este frumos ca fiecare creştin să păstreze un costum special pentru timpul când vine în prezenţa Domnului (în special pentru Casa Domnului!)
    Este frumos ca atunci când plecăm din casă, ca reprezentanţi ai Lui, să fim îmbrăcaţi decent, curat şi frumos !

    Sunt sigură că lui Dumnezeu Îi place frumosul pentru că tot ceea ce a creat a fost frumos.. DAR asta nu dă dreptul nostru de a stabili, în ce situaţii, cum este judecat omul şi pe ce criterii se ajunge în Cer !

    Am întâlnit deseori mult cunoscuta zicală: „Mai bine să vezi bârna din ochiul tău decât paiul din ochiul fratelui tău..” însă atunci când o folosim, cred că trebuie să fim deosebit de atenţi în ce context o spunem/scriem !

  4. Catalina

    Ce bine e cand fratii cu dulce se-ntalnesc si-n dragoste si pace traind ei vietuiesc… asa imi aduc aminte versurile unei cantari 🙂
    a fost foarte frumos la botez si mare bucurie in Ceruri.

Lasă un răspuns