Apel!

Dragi frați și surori,

Harul Domnului nostru Isus Hristos să fie cu voi cu toţi! Romani 16:24 Prin intermediul acestei scrisori vă aducem la cunoștință că vineri 17 aprilie 2020 în jurul orei 15, peste Iulian și Claudia Ardeleanu, din comunitatea Asău, Conferința Moldova, s-a abătut un mare necaz.

Atelierul lor și alte anexe cu materiale depozitate a luat foc producând mari pagube materiale. Grație lui Dumnezeu, membrii familiei nu au fost răniți. Deși casa în care locuiesc este chiar lângă atelier focul nu s-a extins până la ea. Trăim într-o lume plină de durere și necazuri, unde Satana, ca un leu care răcnește, caută să distrugă cât mai mult. Chiar dacă, pentru ei, paguba, la prima vedere, pare să fie doar materială, totuși, durerea pierderii și a neputinței se simte din plin. Să te ridici și să o iei iar de la capăt nu este deloc ușor. Este nevoie de sprijin. Cuvântul Domnului ne îndeamnă: cât avem prilej, să facem bine la toţi, şi mai ales fraţilor în credinţă. Galateni 6:10 Suntem chemați să fim în aceste momente alături de frații noștri. Împreună să trecem prin necaz și tot împreună să aducem slavă lui Dumnezeu.

Pentru toți cei ce doriți să fiți alături de frații noștri, o puteți face atât prin susținerea în rugăciune, cât și prin donațiile voastre.

Donațiile se pot face prin reprezentații din comunitățile locale!

Domnul să fie cu noi toți. Amin! 

 

Lasă un răspuns