Apel umanitar

Să nu obosim în facerea binelui …[şi] cât avem prilej, să facem bine la toţi, şi mai ales fraţilor în credinţă. Galateni 6:9, 10.

Călăuziţi de acest îndemn ne adresăm vouă, iubiți frați, surori și prieteni din biserica noastră, cu acest apel umanitar urgent pentru sora noastră, RĂDUȚĂ VIORICA, din comunitatea Pietroșani, județul Prahova. Este internată la Spitalul Fundeni din București diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică și are nevoie de sânge (trombocitele au scăzut foarte mult). Până acum spitalul i-a asigurat urgența, dar medicii spun că încă mai este nevoie. În pofida donațiilor din partea familiei și rudelor apropiate, nevoia de sânge persistă. De aceea apelăm la voi, frați, surori și prieteni ai AZSMR, să oferim un ajutor sorei noastre prin donarea de sânge (trombocite).

Donarea se poate face la orice centru de colectare a sângelui din țară. Trebuie precizat numele persoanei pentru care se face donația, RĂDUȚĂ VIORICA, spitalul (faptul că este internată la spitalul Fundeni) și scopul donației (pentru TROMBOCITE).

Vă mulțumim și ne rugăm ca Domnul să intervină cum știe El mai bine.

Related Images:

Lasă un răspuns