Botez la Siret

Coloseni 2:12 „…fiind îngropați împreună cu El, prin botez, și înviați în El și împreună cu El, prin credința în puterea lui Dumnezeu care L-a înviat din morți”.

Botez la Siret

Data de 18 august 2019 a reprezentat o ocazie de bucurie pentru comunitatea  din Siret, jud. Suceava, cât și pentru întregul cer, deoarece atât tânăra Bianca cât și sora Margareta au făcut o alegere curajoasă, declarând în mod public decizia lor de a renunța la plăcerile acestei lumi, făcând astfel legământ cu Dumnezeu prin botez. După programul religios care a avut loc la Casa de Rugăciune din această localitate ne-am deplasat la apa râului Siret unde a avut loc ceremonia de botez.

Cu privire la însemnătatea acestui legământ, cuvântul inspirat declară: „Botezul este o foarte solemnă renunțare la lume. Aceia care sunt botezați în întreitul Nume al Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, declară public, chiar de la intrarea lor în viața de creștin, că au părăsit serviciul lui Satana și au devenit membri ai familiei împărătești, copii ai Împăratului ceresc. Ei au ascultat de porunca: „Ieșiți din mijlocul lor și despărțiți-vă de ei (…) nu vă atingeți de ce este necurat”. Și față de ei este împlinită profeția: „Vă voi primi. Eu vă voi fi Tată, și voi Îmi veți fi fii și fiice, zice Domnul Cel Atotputernic” (2 Corinteni 6, 17-18). T6 91.3

 

„Satana nu dorește ca cineva să-și dea seama de necesitatea unei totale predări față de Dumnezeu. Atunci când sufletul neglijează să facă această predare, păcatul nu e părăsit; pofte și pasiuni se luptă să devină stăpâne; ispita întunecă conștiința, așa încât adevărata consacrare nu are loc. Dacă toți și-ar da seama de lupta pe care fiecare suflet trebuie să o ducă cu agenții satanici care caută să prindă în cursă, să momească, să înșele, ar fi dată pe față o lucrare mult mai plină de sârguință pentru cei care sunt tineri în credință”. T6 92.3

Dorim ca Dumnezeu să le binecuvinteze cu credință și statornicie în adevăr, să poată fi  martori pentru El în mijlocul oamenilor din această zonă și de asemenea să poată fi pentru veșnicie alături de Isus în numărul celor mântuiți.

Mai multe fotografii de la acest eveniment aici!

 

Related Images:

Lasă un răspuns