Botez – Livezi

„ce mă împiedică …?” Fapte 8.36

        Istoria omenirii, a marcat de-a lungul anilor, în data de 27 octombrie, numeroase evenimente ca: nașteri, inaugurări, descoperiri, etc. Dar istoria cerului, credem că a consemnat în data de 27.10.2019 un eveniment care le întrece în imporanță pe toate celelalte momente considerate deosebite de către omenire.

           Întodeauna legile cerului sfidează logica umană. ,,Unul care dă cu mâna largă, ajunge mai bogat; şi altul, care economiseşte prea mult, nu face decât să sărăcească.” Prov.11, 24. Pe de altă parte, se spune că bucuria este deplină atunci când este împărtășită și cu cât sunt mai mulți cei care o simt ea devine mai mare.

          A fost o bucurie mare pentru Dănuț Cheșcheș, pentru familia lui și  Comunitatea Livezi. Bucuria a fost împărtășită cu cei veniți la eveniment, membri, prieteni, vizitatori și nu în ultimul rând cu întregul cer.

          Dănuț, ca student al cursurilor Școlii Misionare din Făgăraș, a avut privilegiul de a descoperi mai mult din frumusețea Cuvântului Sfânt și asemenea tuturor acelora care au avut harul de a crește ,,în cunoștința Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos”, a dorit să experimenteze procesul nașterii din nou și a creșterii spre mântuire.

            Dorința vie de a completa pregătirea sa pentru a deveni membru al bisericii Domnului a fost exemplară. Cuvintele famenului etiopean ,,Uite apa; ce mă împiedică să fiu botezat?” Fapte 8,36, au avut un ecou puternic în sufletul său. Ca urmare, nici apa rece a timpului și nici toată opoziția celui rău, nu l-au putut opri ca să intre în apa curgătoare a râului Tazlău și să declare în fața tuturor că el vrea să fie un copil al lui Dumnezeu.

       Propun să ne rugăm pentru el și pentru toți acei care au făcut sau vor să facă acest pas, ca să ajungă la o înțelegere deplină a Cuvântului lui Dumnezeu și dragostea divină să-i motiveze la o creștere spirituală până vor ajunge la înălțimea staturii Domnului Hristos.

                                                                                                     

Related Images:

Lasă un răspuns