CE FEL DE OAMENI…..? – 29 Decembrie 2013 – 2 ianuarie 2014

În perioada 29 Decembrie 2013 – 2 ianuarie 2014 Departamentul de tineret al Uniunii Române are bucuria de a vă invita la Porumbacu pentru tabăra de tineret aşezată sub genericul :
CE FEL DE OAMENI…..? ”
” Deci, fiindcă toate aceste lucruri au să se strice, ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă,”.2 Petru 3:11
În alergarea noastră este momentul să ne oprim şi să ne luăm puţin timp de meditaţie.
“ Lumea este ocupată, este neliniştită şi osândită. Răul este urmat cu zel, ca şi când acesta ar fi neprihănire, rătăcirile ca şi când ar fi adevăr şi păcatul ca şi când ar fi sfinţenie. Întunericul acoperă pământul şi negură mare popoarele. Şi oare poporul lui Dumnezeu să fie adormit în astfel de timpuri? Oare acei care au adevărul să doarmă ca şi când ar fi paralizaţi? Necredincioşii declară că, dacă ei ar crede ceea ce mărturisesc creştinii, ar fi mult mai zeloşi decât sunt aceştia. Dacă noi credem că sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape, atunci ‘‘ce fel de oameni ar trebui să fiţi voi, printr-o purtare sfântă şi evlavioasă?
Fiecare suflet care crede realmente în adevăr va avea fapte corespunzătoare.. Dacă adevărul este plantat adânc mai întâi în sufletele lor, atunci ei vor căuta să-l planteze şi în inimile altora. Adevărul este păstrat mult prea mult în curtea de afară. Aduceţi-l în templul lăuntric al sufletului, întronaţi-l în inimă şi lăsaţi-l să controleze viaţa” Vol 5
Dacă inima ta tânjeşte după o cunoaştere mai practică a lui Isus, te invităm cu toată caldura la această tabară unde te vei bucura de părtăşia cu Isus care va fi invitatul nostru special, precum si de părtăşia cu ceilalţi participanţi la această tabără.
Din program:
– Teme susţinute de tineri inspirate din generic;
– Grupuri de discuţii;
– Program de laudă, cântări, poezii, experienţe;
– Drumeţii şi alte activităţi recreative;
– Program special la cumpăna dintre ani.

Preţul cazării şi al mesei este de 240 Ron/persoană/toată perioada, bani care vor fi achitaţi astfel:
1. 60 Ron îi veţi depune când faceţi rezervarea in următorul cont bancar RO80RZBR0000060016159347 pe numele Cristian Rădoiaş. (Dacă nu depuneţi această sumă nu veţi avea rezervarea valabilă).
2. Restul de 180 Ron îi veţi achita la sosirea voastră la tabără.

Înscrierile se vor face la Cristian Rădoiaş (după ce aţi depus pe cei 60 Ron), până pe 23 Decembrie, in limita locurilor disponibile, la unul dintre următoarele numere : 0727300723 / 0765674214.
Facem apel la tineri să se înscrie cât mai repede, pentru că există tendinţa de a ne înscrie în ultimele zile. Tinerii vor avea prioritate la înscriere datorită numarului redus de locuri de cazare, asta neînsemnând că nu vor bine primiţi şi cei mai în vârstă sau părinţii.
Nu vom răspunde de aceia care vor sosii la tabără şi nu şi-au făcut rezervarea în prealabil.
Cazarea se va face duminică intre orele 14:00 -17:00, iar programul va incepe la orele 19:00.
În privinţa programului vom revenii şi cu alte detalii în timp util.
Atenţie:
Dacă veţi participa la această tabară inseamnă ca sunteţi de acord cu regulamentul taberei:
1. Se va respecta programul taberei care va fi afişat, aceasta inseamnă ca prezenţa la programe şi alte activităţi este obligatorie.
2. Nu este permis părăsirea teritoriului taberei fără permisiune.
3. Ora de deşteptare este valabila pentru toţi, o tabără în care fiecare se scoală când vrea este aproape în mod sigur o tabără dezorganizată.
4. Ora de stingere va fi respectată cu stricteţe de toţi participanţii la tabară. Sunt interzise orice activităţi după ora de stingere.
5. Îmbracamintea în incinta campusului, precum şi in afara lui, va fi doar cea care este aprobată de Biblie.
6. Este interzisă prezenţa în altă cameră (decât cea in care s-a făcut repartizarea la inceputul taberei), dupa ora stingerii.
7. În tabără se asculta şi se cantă numai muzică creştină.
8. Tratează-I pe alţii aşa cum ai vrea să fi tratat. Nu murmura.
9. Respect faţă de liderii de tineret.
10. Interzisa folosirea petardelor şi a altor substante periculoase.

Vă aşteptăm cu drag!

Departamentul de tineret al Uniunii Române

Related Images:

Lasă un răspuns