„Conectat la Sursă”

Departamentul de Tineret al Uniunii Române a Adventiştilor de Ziua a Şaptea — Mişcarea de Reformă ne propune o săptămână de studiu, meditație şi rugăciune, o săptămână în care să reflectăm la nevoia noastră stringentă de a fi conectați la adevărata sursă.

Într‑o lume ce are acces la orice, într‑o lume în care sursele de conectare sunt nelimitate, posibilitatea de a te pierde este direct proporțională cu mulțimea ofertelor. Cine ne va ajuta să găsim sursa credibilă, care să ne conducă în siguranță Acasă?

Pe parcursul studiului „Conectat la Sursă” vom avea ocazia să descoperim împreună mijloacele pe care le avem la îndemână în vederea creării şi menținerii unei conexiuni cu cea mai credibilă sursă de informație, energie, putere, înțelepciune.

Sabatul din 29 februarie 2020 va fi o zi de consacrare, de rugăciune serioasă şi post (pentru cei care pot face lucrul acesta), momente în care Îl putem ruga pe Dumnezeu să ni se descopere ca Adevărata Sursă de viață şi să ne ofere disponibilitatea de a ne lăsa conectați permanent cu El.

Duminică, 1 martie 2020, se va strânge un dar special, care va fi folosit în scopul promovării activităților pentru tineret din Uniunea Română.

Fie ca Dumnezeu să ne impresioneze inimile cu adevărurile studiate pe parcursul acestei săptămâni de rugăciune şi impresiile să nu fie doar unele de moment, ci unele decizionale pentru restul vieții noastre.

Editorii

Temele au fost realizate de tineri din cele șase Conferințe care compun Uniunea Română a Adventiștilor de Ziua a Șaptea — Mișcarea de Reformă, în colaborare cu Departamentul de Tineret al Uniunii.

Descarcă în format PDF!

 

Related Images:

Lasă un răspuns