Daruri materiale și daruri spirituale

Lucrarea misionară este manifestarea dragostei și a simpatiei față de lipsurile materiale a celor din jur cât și față de  suferința care există în lume.

Această a fost concluzia la care au ajuns frații din sudul Conferinţei Moldova când l-a începutul lunii decembrie au derulat  proiectul misionar : ”Daruri materiale și daruri spirituale”. Au fost vizate 2 localități în zonele albe ale conferinței : una în județul Galați, alta în județul Bacău. Datorită generozității unor  frați s-au făcut peste 650 de pachete cu alimente care conțineau și adevărul  prezent al timpului nostru și au fost distribuite în mod voluntar  de cei care  ne-au dovedit că își iubesc aproapele.

Primele impresii  după doua zile: lipsuri pe care nu ni le-am putut imagina , suferință multă, puțină cunoștință despre Dumnezeu. Așa că ne-am hotărât să revenim și să avem în atenție câteva cazuri mai speciale. Am adus zâmbetul pe fețele unor oameni săraci prin dăruirea altor alimente de bază și .. … mult  zgomot. Da, zgomotul făcut de o drujba care  a tăcut  doar l-a lăsarea serii când ultimul lemn din gospodăria unui bărbat paralizat a fost tăiat și bucuria că lecțiunea scolii de sabat pentru cei mici și biblia au fost acceptate într-un cămin cu 6 copii.

Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea aceasta și să ne ofere în continuare ocazii în care să avem experiențe frumoase  cu el.

Pentru mai multe fotografii dă click pe poză!

Lasă un răspuns