Daruri materiale și daruri spirituale

Lucrarea misionară este manifestarea dragostei și a simpatiei față de lipsurile materiale a celor din jur cât și față de  suferința care există în lume.

Această a fost concluzia la care au ajuns frații din sudul Conferinţei Moldova când l-a începutul lunii decembrie au derulat  proiectul misionar : ”Daruri materiale și daruri spirituale”. Au fost vizate 2 localități în zonele albe ale conferinței : una în județul Galați, alta în județul Bacău. Datorită generozității unor  frați s-au făcut peste 650 de pachete cu alimente care conțineau și adevărul  prezent al timpului nostru și au fost distribuite în mod voluntar  de cei care  ne-au dovedit că își iubesc aproapele.

Primele impresii  după doua zile: lipsuri pe care nu ni le-am putut imagina , suferință multă, puțină cunoștință despre Dumnezeu. Așa că ne-am hotărât să revenim și să avem în atenție câteva cazuri mai speciale. Am adus zâmbetul pe fețele unor oameni săraci prin dăruirea altor alimente de bază și .. … mult  zgomot. Da, zgomotul făcut de o drujba care  a tăcut  doar l-a lăsarea serii când ultimul lemn din gospodăria unui bărbat paralizat a fost tăiat și bucuria că lecțiunea scolii de sabat pentru cei mici și biblia au fost acceptate într-un cămin cu 6 copii.

Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea aceasta și să ne ofere în continuare ocazii în care să avem experiențe frumoase  cu el.

Pentru mai multe fotografii dă click pe poză!

Related Images:

Lasă un răspuns