“Ecouri din Paradis – Ediția a III-a”

“Ecouri din Paradis – Ediția a III-a” – Școala muzicală internațională de vară

           În toată Scriptura muzica joacă un rol important în viața spirituală a poporului lui Dumnezeu. De la imnul triumfal cântat la Marea Roșie până la imnul triumfal de la Marea de Cristal, muzica reprezintă o parte vitală a închinării. …când cei ce sunau din trâmbițe și cei ce cântau, unindu-se într-un glas ca să mărească și să laude pe Domnul, au sunat din trâmbițe, chimvale și celelalte instrumente și au mărit pe Domnul prin aceste cuvinte: „Căci este bun, căci îndurarea Lui ține în veci!”… (2 Cronici 5:13)
        “După cum copiii lui Israel, călătorind prin pustie, își înveseleau pașii cu acordurile cântărilor sfinte, tot așa îi îndeamnă Dumnezeu pe copiii Săi de astăzi să aducă bucurie în peregrinarea lor prin această viață. Nu există decât puține mijloace mai eficiente pentru fixarea cuvintelor Sale în memorie în afară de repetarea lor prin cântare. Și o asemenea cântare are o putere minunată. Puterea de a supune firile aspre și necultivate; puterea de a înviora gândirea și de a trezi compasiunea, de a promova armonia în acțiune și de a izgoni tristețea și presentimentele sumbre care nimicesc curajul și slăbesc puterile.” (E.G.W – “Educație” 167.5)
         Și în acest an, timp de o săptămână, se va desfășura „Școala muzicală internațională de vară”, de această dată sub genericul “Ecouri din Paradis – Ediția a III-a”, la campusul nostru din Porumbacu, în perioada 29 Iulie – 4 August 2019.
        Împreună cu membrii echipei din Departamentul de muzică al AZSMR-România și cu sprijinul Uniunii Române a AZSMR, invităm toți instrumentiștii și coriștii cu scopul de a învăța noi piese ce vor fi adăugate la micul repertoriu, deja format în ultimii 3 ani la întrunirile din România (“Ecouri din Paradis”, August – 2016), Ungaria (Iulie – 2017) și din nou România (“Ecouri din Paradis – Ediția a II-a”, August – 2018). Repetițiile vor avea loc la Campusul nostru din Porumbacu timp de 7 zile (29 Iulie – 4 August 2019). Ziua de Sâmbătă se va desfășura după programul obișnuit în aceeași locație.
         Prin harul lui Dumnezeu dorim ca ziua de Duminică (4 August 2019) să o folosim în scop misionar, printr-un eveniment public.
        Pentru toți cei care vor să fie prezenți, mai multe informații sunt disponibile pe pagina evenimentului http://azsmr-events.ro/ro/ecouri-din-paradis-editia-a-iii-a/, alături de formularele de participare. Data limită pentru înscriere este 21 Iulie 2019.

   

Lasă un răspuns