În memoria fr. Dragoș Oprea

[flashvideo file=http://www.azsmr-moldova.ro/video/fr.dragos.flv image=http://www.azsmr-moldova.ro/video/Imagini_video/fr.dragos.JPG /]

Related Images:

3 Replies to “În memoria fr. Dragoș Oprea”

  1. Rusu Costel

    VIATA in citiva pasi! In alergarea mea eram pe aceste meleaguri,unde axecutam un stagiu de practica la o statiune de cercetare din apropiere….Cineva mi-a spus:vezi ca acolo este o comunitate a unor oameni care slujesc,se inchina si asculta de Dumnezeu,asa cum stii tu…!Si intr-o zi am traversat pe jos cimpia care ne despartea si primii oameni pe care i-am cunoscut au fost -nenea Dragos si sotia sa Ana!O fire bonoma si reflexiva avind in acelasi timp o circumspectie usor disimulata m-a intimpinat si apoi m-a atras prin frumusetea caracterului sau!A fost pentru mine un mentor care a vrut si a cautat sa-mi legitimeze viata in templul unor armonii indestructibile in templul unei iubiri pe care incercam s-o cunosc cu perceptia tineretii. Apoi au trecut ani si ani !Uneori am ramas in urma,ca tempou de miscare,in aceasta trecere cu sens unic dar au staruit in suflet si memorie chemarile diminetii mele,chemarile unor oameni ai Lui Dumnezeu care au staruit in constiinta mea cu frumusetea vietii lor.Unul dintre acestia este !Voi pastra in sufletul meu amintirea unor timpuri de referinta ancorat in aceeasi nadejde a dainuirii noastre prin ascultare si contopire cu invataturile si legile Creatorului!Sa ne ajute Dumnezeu sa ne revedem!

  2. Rusu Costel

    DA.Unul dintre acestia este „nenea DRAGOS”Prin viata sa a adus cinstire cauzei Creatorului si o pilda pentru cei care l-au cunoscut si iubit!

  3. komand

    Unul dintre cei mai acceptanti oameni si plini de consideratie si respect fata de cei din jur din cati am cunoscut! Tot respectul si admiratia! La revedere!

Lasă un răspuns