Săptămâna de rugăciune

Într-o călătorie lungă este ușor să obosim în dorința noastră pentru destinația finală. Uneori, destinația pare să fie atât de departe încât noi avem tendința să ne gândim doar la alte lucruri. Totuși, pe măsură ce ne apropiem de țintă, există o nouă hotărâre și un mai puternic sentiment de grabă – și de speranță.

      Poporul lui Dumnezeu este astăzi într-o călătorie spirituală de o importanță mult mai mare decât orice călătorie de pe pământ. Noi suntem de fapt în pragul veșniciei. Semnele timpului se împlinesc rapid în jurul nostru și în curând Domnul va coborî cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel și cu trâmbița lui Dumnezeu.

      Îndurătorul nostru Domn și Mântuitor a considerat potrivit să ne mai susțină încă un an ca să participăm la această săptămână de rugăciune. Va avea aceasta un impact asupra noastră? „Căci El zice: La vremea potrivită, te-am ascultat, în ziua mântuirii, te-am ajutat. Iată că acum este vremea potrivită; iată că acum este ziua mântuirii.” (2 Corinteni 6:2).

       Învățăturile din acest an „În pragul veșniciei”, vor să ne inspire și să ne amintească de privilegiul extraordinar pe care îl avem de a merge cu Creatorul pământului, al mării și al cerului înainte ca perioada de probă să se încheie pentru planeta noastră decăzută.

      Fie ca fiecare dintre noi să luăm în considerare, cu rugăciune, aceste învățături, împărtășindu-le și cu cei care poate sunt izolați sau imobilizați acasă, și să ne amintim următoarele date:

Post cu rugăciune: Sâmbătă, 14 decembrie

Daruri pentru misiune: Duminică, 15 decembrie

 

      Este rugăciunea noastră ca Duhul lui Dumnezeu să ne înzestreze cu o nouă vitalitate în așteptarea cu nerăbdare a întoarcerii Domnului nostru – și să ne întărească inimile ca în curând să putem fi în stare să Îl întâmpinăm și să spunem din toată inima: „Iată, acesta este Dumnezeul nostru, pe care L-am așteptat, în care aveam încredere că ne va mântui. Acesta este Domnul, în care ne încredeam, acum să ne veselim, și să ne bucurăm de mântuirea Lui!” (Isaia 25:9, trad. engl.). Amin!

 

Descarcă prelegerea în format PDF!

 

Related Images:

Lasă un răspuns