Sfârşit de drum (continuare)

Aşa după cum am promis, revenim cu detalii despre înmormântarea din comunitatea Livezi care a avut loc marţi, 28 iulie 2009. De exemplu am aflat că la priveghi a mai fost şi fratele Mitică Lupei, care a oferit câteva cuvinte de mângâiere din Scriptură pentru familia îndoliată.

Înmormântarea a început aproximativ la ora 14:00. Acasă serviciul a fost susţinut de fratele Cătălin Barnea şi a prezentat fratele Nicu Rusnac iar la cimitir cuvântul lui Dumnezeu pentru astfel de ocazii a fost rostit de către fratele Remus Barbacaru iar programul a fost condus de către fratele Daniel Băluţă. Imnurile adecvate acestei ocazii au fost intonate de către fraţii din corul de la Budăi.

Am obţinut de asemenea noi informaţii despre sora Dana (se pare că aşa i se spunea mai mult, aşa o cunoşteau oamenii) dar numele ei de fapt este Doina Puşcalău. A fost născută în anul 1941 în localitatea Câmpina. S-a mutat în localitatea Livezi în urma căsătoriei cu Puşcalău Ştefan cu aproximativ 47 de ani în urmă. A cunoscut şi a îmbrăţişat credinţa adventă cu 34 de ani în urmă, fiind o membră activă în comunitatea din Livezi. La un moment dat şi-a vândut casa din Livezi şi s-a mutat într-o localitate apropiată iar mai apoi a călătorit pe la cei trei copii (trei fiice). Decesul a intervenit în urma complicaţiilor neprevăzute apărute datorită unei intervenţii chirurgicale la picior. Facă Domnul ca toate lucrurile bune din viaţa ei să fie o inspiraţie pentru toţi cei care au cunoscut-o şi în primul rând pentru cei din familie.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la priveghi şi de la înmormântare.

Related Images:

Lasă un răspuns