Imnurile 1-100

Săptămânal vor fi postate aici câte 100 de noi imnuri, până ce toate cele 900 de imnuri oficiale ale AZSMR România vor fi publicate în acest format.

După ce descărcaţi daţi dublu-click pe arhivă, apoi click pe ‘Extract’ în meniul care apare şi aceasta se va auto-dezarhiva în folder-ul în care aţi copiat-o. Este posibil ca mai întâi să vă apară un meniu care să vă avertizeze că nu se poate verifica cine este cel care a publicat această arhivă şi să vă întrebe dacă doriţi să rulaţi în continuare această aplicaţie (un meniu cu două butoane, ‘Run’ şi ‘Cancel’). În acest caz este nevoie ca mai întâi să daţi click pe butonul pe care scrie ‘Run’ din acest prim meniu, după care vă va apare şi celălalt meniu unde va trebui să daţi click pe ‘Extract’.

[download id=”3″ format=”5″]

Related Images:

6 Replies to “Imnurile 1-100”

 1. Adi

  Inițiativă de apreciat. Multor frați le va fi de ajutor.
  Dacă se acceptă o propunere asta ar fi să faceți o ajustare la formatul sub care sunt salvate. Cred că .PPTX nu e compatibil cu multe computere.

  Domnul să vă binecuvânteze.

  Adi

 2. komand

  Propunerea este binevenită şi chiar ne-am gândit la asta, însă pe calculatorul de la noi din comunitate avem Office 2007 şi de aceea sunt salvate în acest format. O sa facem cumva să le transformăm în Office 2003 dar asta mai durează. Dacă ştiţi vreo soluţie mai rapidă, adică nu să le transformi una câte una ci toate odată, sunteţi bineveniţi s-o împărtăşiţi şi în felul acesta va merge mult mai repede.

 3. Elder

  Apreciez mult efortul vostru de-a pune aici imnurile spre download!
  God bless you!

  ps. pentru „maistru in calculatoare”: nu exista maistri in calculatoare 🙂 Exista maistri in tamplarie, zidarie, croitorie, etc., dar nu in calculatoare, aia se numesc altfel. Daca ai vrut sa spui „maiestru”, aia e altceva, asa ar fi mers 😉
  Nu e nici o rusine sa nu ai office 2007 (sa pocesti lb romana eventual ar fi 😀 ). Mai ales daca nu esti expert in calculatoare, nu stai toata ziua sa-ti updatezi calculatorul la ultimele versiuni de programe. Intamplator, eu am 2007 dar poate mai sunt unii pe ici, pe colo care din lipsa timpului, a softului, a performantei calculatorului, etc., nu au reusit sa obtina office 2007.

 4. robert

  Am creat pe acest site:
  http://robertzyno08.altervista.org/pptxtoppt/

  un program care efectueaza conversiunea de la pptx la ppt va trebui sail instalati si apoi sa il porniti sa alegeti folderul unde se afla fisierele pptx iar acesta va face totul automat fiind o procedura nu prea banala aceasta conversiune dureaza circa 10sec fiecare 30 de prezentari acest timp poate fi variabil.

  Odata ce conversiunea a luat sfarsit va aparea acest mesaj:

  „Conversion completed clik ok to close”

Lasă un răspuns