Despre ce este vorba…

În perioada 29 noiembrie – 5 decembrie va avea loc o serie de evanghelizări în Albania, oraşul Vlore. Acestea vor fi susţinute de pastorul Adrian Fânaru (teme de spiritualitate) şi doctor Emil Barbu (teme medicale). De ce este acest eveniment special pentru azsmr-moldova? Pentru că din Conferinţa noastră vor participa de asemenea câţiva tineri, invitaţi să îndrume participanţii la aceste evanghelizări către Dumnezeu prin cântare. Ne simţim onoraţi şi privilegiaţi să putem ajuta această misiune de peste hotare şi prin cântecele şi prezenţa noastră să conducem pe oameni la cel mai înalt loc pe care-l pot ajunge – la CRUCE.

Mulţumim tuturor fraţilor care au răspuns la apelurile făcute şi care au făcut astfel posibilă această călătorie misionară, în special fraţilor din comunităţile Bucov, Budăi, Matca şi tuturor fraţilor din Conferinţa Moldova. Însă eforturile abia au început. De aici înainte este nevoie de mai multă rugăciune şi chiar post pentru succesul acestei misiuni. Aşadar invităm pe toţi fraţii din Conferinţa Moldova şi chiar din întreaga Uniune Română şi pe toţi acei care au pe inimă această lucrare să se roage fierbinte ca mulţi oameni să-L poată primi pe Hristos ca Domn în inimile lor şi întreita solie îngerească să aibă efectul dorit.

Pentru că mai mulţi dintre administratorii azsmr-moldova vor participa în această misiune ne-am gândit să vă oferim, dacă nu un jurnal în toată regula, cel puţin câteva impresii de călătorie şi să vă ţinem la curent cu ce se mai întâmplă (sperând să găsim acolo o conexiune la internet).

Mai jos sunt câteva link-uri utile, dacă vreţi să aflaţi mai multe despre Albania şi de asemenea o hartă (oraşul Vlore este marcat cu o săgeată).

Deocamdată atât, sperăm să vă mai putem oferi şi alte detalii curând.

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/ro/infoCountryPage/setimes/resource_centre/countries/albania?country=Albania

http://ro.wikipedia.org/wiki/Albania

http://albaniaperomaneste.wordpress.com/

http://www.referat.ro/c_date_despre_albania_2792.html

Harta Albania - oraşul Vlore situat în sud-vest
Harta Albania - oraşul Vlore situat în sud-vest (click pentru a mări)

One Reply to “Despre ce este vorba…”

  1. catalin

    Ma rog ca Domnul Isus sa va insoteasca, si sa va intoarceti cu bine acasa.
    Va asiguram ca vom fi alaturi de voi.

Lasă un răspuns