UPDATE-Tabără 1-5 septembrie 2010,Brazi Com.Vama

Departamentul de tineret al conferinţei Moldova, invită copiii, tinerii împreună cu părinţii să participe la tabăra ce va avea loc în perioada 1-5 septembrie,cu genericul“Cunoaşte-te pe tine însuţi”

” Pe voi înşivã încercaţi-vã dacã sunteţi în credinţã. Pe voi înşivã încercaţi-vã. Nu recunoaşteţi voi că  Isus  Hristos este în voi? Afarã numai dacã sunteţi lepãdaţi”.2 Corinteni 13:5

Am ales ca loc de cazare şi desfăşurare al acestei tabere,Centru de odihnă Brazi(com.Vama).

Cu siguranţă acest loc va oferi tuturor participanţilor liniştea şi bucuria aşteptată şi totodată dorinţa de-a înţelege cât de necesar şi benefic e să te cunoşti pe tine însuţi.

Printre activităţile care se vor desfăşura amintim:-studii spirituale legate de genericul

Taberei “Cunoaşte-te pe tine însuţi”

-informare medicală

-timp special de laudă la adresa lui Dumnezeu

-jocuri de vară în aer liber

-etc

+Cei care doresc pot lua cu ei echipament sportiv acesta fiind necesar la jocurile ce vor fi organizate şi la o eventuală excursie pe munte.

Cazarea: (www.centrubrazi.com)

Preţul:30 lei pe zi de persoană,(în acest preţ fiind incluse şi 2 mese pe zi,hrana va fi pregătită la bucătăria ce ne va fi pusă la dispoziţie)

20 lei pe zi de persoană pentru cei care vor aduce hrana  de acasă

Pentru informaţii legate de organizarea acestei tabere şi rezervări sunaţi la numărul de telefon:0765254508(Marian Pârţac).

Rezervările se fac până pe data de 27 August.

NU UITA!ANUNŢĂ FRAŢII ŞI PRIETENII TĂI!

Vă Aşteptăm

Related Images:

13 Replies to “UPDATE-Tabără 1-5 septembrie 2010,Brazi Com.Vama”

 1. aladdyn

  si vreau sa stiu daca fr. Marian Partac foloseste messengeru ca vreau si eu id lui sa cer mai multe informatii…

 2. DaNielle

  cred ca o sa fie frumos…mai ales ca sunt 5 zile…deja imi imaginez..Domnul sa te ajute in organizarea acestei tabere si asta o spun fratelui Marian Partac. Succes in continuare!

  sper sa reusesec sa vin:)

 3. Claudia

  cine se va ocupa de pregatirea mesei? ca daca va trebui ca noi(surorile) sa ne ocupam de asa ceva eu nu sunt deacord,si chiar am vorbit cu mai multe surori si toate sunt de acceaisi parere chiar cineva a spus ca nu va veni din cauza asta .Parerea mea e ca fiecare sa vina cu mancarea de acasa. daca are cineva o parere mai buna scrie-ti sa vedem si noi.Cred ca si noi surorile avem dreptul la putina recreere.

 4. partac marian

  Nu cred că acesta poate fi un motiv de a nu participa la tabără. În urma consfătuirii cu unii frați, am ajuns la concluzia ca cei care doresc să vină cu mâncarea lor de acasă, ca să rezolvăm și această problemă.
  Pace multă!

 5. DaNielle

  …..deci acum se vine cu mancare de acasa…:|
  nu stiu cum sa zic..dar era frumos sa fie asa cum a fost prima oara..
  sunt 4 zile…dar mna
  cum credeti ca e mai bine..

 6. aladdyn

  dar de ce pana pe 27 august si nu pana pe 30 august se fac rezervarile??? ca eu atunci pot da un raspuns concret. ,si vreau sa stiu daca pot sami rezervez doar 2 zile, vineri si sambata???

 7. partac marian

  Pt.surorile care se ingrijoreaza de pregatirea mesei,este valabil anuntul”cu mancare de acasa”.Copiii si tinerii care vin singuri vor avea masa asigurata daca vor anunta din timp.Nu vom putea cumpara alimentele necesare in ultima zi.Si este important sa stim cati se inscriu cu masa.

 8. partac marian

  La ora 16.00 se va face deschiderea taberei. Rugam participantii sa se incadreze in timp pentru o buna desfasurare a programelor care vor urma.

 9. DaNielle

  Buna ziua fr.Marian..va multumim pentru ideea cea buna…”Copiii si tinerii care vin singuri vor avea masa asigurata daca vor anunta din timp”
  chiar era o problema pt mine..petru-ca vin singura si mna…nu puteam sa iau si mancare si imbracaminte…sa aveti o zi frumoasa…si Dumnezeu sa va binecuvanteze familia…:)

Lasă un răspuns