Tabără de copii – 4-8 ianuarie 2012

Tabără de copii

Şi Isus le-a zis: „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei.” (Matei 19:14)

_______Avem plăcerea să vă informăm că în perioada 4-8 ianuarie 2012 se va organiza la Centrul de refacere Brazi (com. Vama) jud. Suceava tabăra de copii sub genericul:

”De mână cu Isus spre veșnicii!”

SUPER OFERTĂ

_______Preţul cazării este de 30 lei pentru o noapte, în această sumă fiind inclusă și masa. Pentru a acoperi costurile meselor şi materialelor didactice orice ofertă (bani sau alimente) este binevenită.

_______În programul taberei vor fi incluse: ore de religie, muzică, medicină, bune maniere, jocuri educative și activităţi recreative în aer liber. Vă aşteptăm cu drag!

_______Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta pe fr. MarianPîrțac la tel. 0765 254 508

19 Replies to “Tabără de copii – 4-8 ianuarie 2012”

 1. Andreea

  cine vine? cine vine? dati si voi sfoara-n tara daca v-a placut tabara trecuta :)) cu cat vom fi mai multi cu atat va fi mai vesel si mai fun!!

 2. catalin

  Preţul cazării este de 30 lei pentru o noapte, în această sumă fiind inclusă și masa.
  150 dacă cumva se stă și noaptea de 8 ianuarie.
  5 x 30 = 150
  Cazarea se va face în Vama la centru pentru bătrâni, pentru ca sus am înțeles că va fi un grup de copii de la un orfelinat.
  Fr. Marian poate să dea informații mai exacte.

 3. Ady

  a fost foarte frumos la aceasta tabara pacat ca s-a terminat asa de repede va multumim tuturor celor care au organizat si au participat la aceasta tabara

 4. gabriel

  a fost ffffoarte frumoasa tabara si acolo la centrul de batrani geana a fost foarte frumos

 5. Lorena

  A fost cea mai tare tabara!! Speram sa se mai organizeze, si sa ne anuntati si pe noi:*!! Dar de data asta, sa le faceti mai luungi!!:))

 6. LoReNa Lory

  Uraaa, de-abea astept, mi-a placut ff moolt ultima tabara, si akm cu vestea k se mai face inca una sunt ff bucuroasa!! Unde gasesc detalii, despre tabara??

 7. LoReNa Lory

  A-ti bagat anuntul, despre tabara?? As vrea sa aflu detalii, dak se poate…..Multumim, celor care se gandesc si la noi, sa ne faca tabara!!!!

Lasă un răspuns