Ultima sută de metri

Mai puţin de 24 de ore până la plecare. Mâine seară, cu ajutorul Domnului, aproximativ la ora 6 vom porni la drum. Sperăm să ajungem la Drobeta Turnu Severin joi, cât mai de dimineaţă. Fiecare îşi face în seara aceasta şi mâine ultimele pregătiri. Sperăm să ne ţinem cât mai aproape de cele planificate deja.

Din nou spun, să ne rugăm împreună pentru succesul acestei misiuni şi ca Duhul Sfânt să lucreze cu putere în inimile tuturor.

Dacă mai aveţi întrebări sau sugestii, acestea sunt binevenite.

Related Images:

One Reply to “Ultima sută de metri”

 1. catalin

  Proiect Albania transmisie TV Evanghelizare „Dispreţuit si părăsit de oameni”
  prezentat de fr. Adrian Fânaru şi fr. Emil Barbu
  Vă salutăm cu har şi pace de la Domnul nostru Isus Hristos, care în marea Sa îndurare doreşte să îşi arate iubirea Sa faţă de toate neamurile.
  După 44 de ani de regim comunist şi impunerea ateismului, în Albania se deschide un câmp misionar pentru prezentarea Evangheliei veşnice. După aproape 2 ani de zile în care Cuvântul Domnului a fost predicat prin intermediul cărţilor şi al pliantelor, în perioada 29 noiembrie – 05 decembrie 2009 în oraşul Vlore va avea loc o campanie evanghelistică cu 7 conferinţe publice despre sănătate şi profeţii, prezentate de fratele Adrian Fânaru şi fratele Emil Barbu.
  Având in vedere necesitatea ca fiecare persoană să Îl cunoască şi să Îl accepte pe Isus Hristos ca Mântuitor, am dori să transmitem prin mass-media această campanie evanghelistică. Costurile acestei transmisii sunt de 250 €/oră iar în total se ajunge la suma de 3500 €. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră ca acest lucru să fie posibil. Darul fiecăruia înseamnă un pas înainte pentru răspândirea Evangheliei. Cei care au posibilitatea şi doresc să ajute, se pot adresa casierului campului Italian sau fratelui Dr. Barbu Emil
  Fie ca Domnul să vă binecuvânteze sacrificiul.

Lasă un răspuns