„Vreau să-Ţi văd faţa” – Corul comunităţii Matca (1 august 2009)

[flashvideo file=http://www.azsmr-moldova.ro/video/corul_matca01.flv image=http://www.azsmr-moldova.ro/wp-content/uploads/2009/07/corul_matca01.jpg /]

[download id=”25″]

Related Images:

5 Replies to “„Vreau să-Ţi văd faţa” – Corul comunităţii Matca (1 august 2009)”

 1. adifin

  Dragii mei Matcasi!!!

  Promit sa va vizitez cu prima ocazie daca ghiciti cine va ruga, acum cativa ani, sa repetati de nenumarate ori aceasta catare de cor.

 2. un membru al comunitatii matca

  pt adifin:fii atent,promisiunea e datorie curata…stiu cine esti,ai facut parte din conferinta moldova si acum te-ai mutat peste ocean.asa e???:):)
  Domnul sa te binecuvanteze in tot ce faci si sa te ajute sa te tii de promisiune:)

 3. adifin

  Wow!!! Felicitari! O voi face mai curand decat iti inchipui si sunt dispus sa petrec la Matca un sfarsit de saptamana intreg daca fiecare membru al bisericii promite sa fie insotit, la biserica, de cel putin un vizitator cu acea ocazie.

  Crezi ca cer prea mult?

 4. un membru al comunitatii matca

  ma bucur ft mult,si sper sa fie cat m,ai curand asa dupa cum spui,poti sa stai si m,ai mult nu numai cateva zile daca nu ai alte planuri.Cat despre vizitatori nu promit nimic,incercam cu ajutorul Domnului.Te asteptam.Succes in toate si Domnul cu tine. Ti,am trimis o cerere de prietenie,de ce nu accepti???????????????

 5. ghici???

  Felicitari pentru cintare si de curajul de a va afisa,Sugerez mai multa coreografie mai ales daca intentionati sa insotiti si pe Valerica la Milano…

Lasă un răspuns